Gisteren officieus op Autobahn, vandaag officieel via de kanalen van de FOM: de F1-kalender voor 2020, met een recordaantal van 22 races. 

U ziet, Hockenheim is inderdaad verdwenen en de twee nieuwe GP’s zijn aan het begin van het seizoen: Vietnam in ronde 3 en Zandvoort in ronde 5. Daarnaast zijn Austin en Mexico weer omgedraaid. De kalender telt zeven back-to-back weekenden en een zomerstop van vier weken. 

Aangezien we al een beetje voor de muziek uitliepen met een 100% accurate kalender, hebben we er eigenlijk niet zoveel aan toe te voegen. Dus zonder verder oponthoud: de voorlopige F1-kalender, inclusief de Dutch GP op 3 mei.

Social

van Autobahn Atom Feed https://ift.tt/2LiMpBL
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.