Een exacte datum is nog niet bekend, maar wel weten we sinds vandaag wat een kaartje voor de GP van Zandvoort gaat kosten. De organisatie heeft de prijzen bekend gemaakt.

Wie als volwassene volgend jaar de eerste GP van Nederland sinds 1985 (info) wil meemaken, moet bereid zijn minimaal €140 te betalen. Voor dit geld zie je alleen de race op zondag, vanuit het gebied rond het circuit dat als ‘duin/general admission’ is aangeduid. Prijzen lopen vervolgens – afhankelijk van de locatie – op tot €448. Een passe partout voor vrijdag-zondag varieert van €185 tot €510.

Fans die in de race zijn voor een ticket hebben zich geregistreerd op de website van de Dutch GP, deze registratie sloot gisteren. Alle racefans die tickets hebben aangevraagd krijgen per e-mail uitkomst of de aangevraagde tickets zijn toegewezen of niet. Of ze zich volgend jaar ook kunnen verlekkeren aan pitspoezen is nog open.

Categorieën

De plaatsen zijn verdeeld in maar liefst zeven verschillende categorieën. Van beste naar gunstigste is dit: Main Straight ; Gold ; Silver I ; Silver II ; Bronze I ; Bronze II ; General Admission. Een tabel met alle prijzen, zoals gepubliceerd op de officiële website, vindt u ook hieronder. Wilt u het allemaal liever voor gratis zien, dan kan dit thuis vanaf de bank op het kanaal van Ziggo.

van Autobahn Atom Feed http://bit.ly/2WPtCSe
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.