Het is zo ver! Na maanden van speculatie is het officieel: vanaf 2020 tot 2022 is er weer een Dutch GP in Zandvoort. De Formule 1-teams reageren verheugd op de nieuwe Grand Prix.

We kunnen de hoed afnemen voor Erik de Vlieger die in maart al aankondigde dat we vanaf 2020 de Heineken Dutch GP weer op de kalender verschijnt. De vastgoedman met Zandvoortse wortels had de meest accurate voorspelling. Nu het nieuws definitief en echt is, reageren uiteraard de Formule 1-teams als eerste. Ze zijn opgetogen over de hernieuwde kennismaking met Zandvoort. Formule 1 zelf is vooral opgetogen over de thuisrace voor “future World Champion” Max Verstappen en zijn uitzinnige fans.

Social

Social

Social

Social

Social

Social

van Autobahn Atom Feed http://bit.ly/2JjhCpS
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.