Zandvoort ontkurkt champane al terwijl de F1-club in Assen zegt dat het nog geen gelopen race is. Dus voordat er een F1 komt krijgen we eerst een soapstrijd old boys clubjes, racerij-bobo's, leden van de Koninklijke familie en Drenten met gezond verstand.

Video

Vanaf 19:00 uur gaan we in een nieuwe aflevering van onze liveshow/podcast ASFALT alle fakenieuwserij proberen te ontleden én de Grand Prix van Brazilië 2018 komt natuurlijk ook nog aan bod. Live meekijken kan op YouTube en Facebook.

PS. Abonneer om nooit meer een schuddende Sylvana ASFALT te missen!

van Autobahn Atom Feed https://ift.tt/2D4xcl9
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.