Nu de Grand Prix van Nederland een voldongen feit lijkt, kunnen we alvast kijken hoe snel Max Verstappen racet over het heilige asfalt van Zandvoort. Hier twee voorbeelden.

Video

In 2016 reed Max voor het eerst op Zandvoort in een Red Bull RB8. Hij reed snel, maar kon ongetwijfeld nog sneller. Met een tijd van rond de 1:30 was er nog flink wat te winnen. Nu stond er ook niets op het spel, maar de gedreven Max zal zeker flink doorgetrapt hebben. Iets wat hij dit jaar blijkbaar nog harder deed, want toen was hij ruim tien seconden sneller. We zijn benieuwd wat voor tijd hij over twee jaar tijdens een echte race weet neer te zetten. 

van Autobahn Atom Feed https://ift.tt/2RpOEUY
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.