Wie een F1-race organiseert heeft hierbij nog niet de garantie dat er ook publiek komt. In Nederland zit het met de interesse echter wel snor, want al meer dan 80 duizend mensen zetten hun krabbel onder een petitie om de koningsklasse naar hier te halen.

Nu is het zo dat een handtekening zetten iets makkelijker is gedaan dan daadwerkelijk een kaartje kopen en naar Assen/Zandvoort/Almere/Tweede Exloërmond af te reizen voor een raceweekend, maar de animo is er. In minder dan een week tijd kreeg de petitie F1 naar Nederland aardig wat tractie: de teller staat nu op bijna 82.000 ondertekeningen.

Het helpt wellicht dat organisator Rob van Gameren geen onbekende in het wereldje is, maar toch: als de GP van Nederland in 2020/21/22 op de kalender verschijnt, moet het niet zo moeilijk zijn de tent uitverkocht te krijgen. Dat is het Max Verstappen-effect.

van Autobahn Atom Feed https://ift.tt/2BC070P
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.