Afgelopen weekend beleefde Formula Renault-coureur Filip Declercq angstige momenten op Zandvoort. Zijn auto sloeg over de kop en vloog in brand. Wellicht erger nog: iedereen om hem heen negeerde de dubbele gele vlag, en knalde vol door. 

Op de lijst van ‘plaatsen waar je liever niet bent’ scoort ‘een brandende eenzitter die ondersteboven op het asfalt van Zandvoort ligt’ bij ons vrij hoog. Wat echter nog een stuk beangstigender is dan dat, is overgeleverd zijn aan de coureurs om je heen, die zo te zien aan onderstaande beelden totaal geen notie hebben van de marshals die uit alle macht met dubbel geel staan te zwaaien, en de brokstukken die verderop liggen. Excuseer, maar wat de neuk??

Via Ronnie Attema

van Autobahn Atom Feed https://ift.tt/2YZX7WJ
via IFTTT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.