Vandaag werden de felbegeerde kaartjes voor de Dutch GP 2020 in Zandvoort verdeeld. Sommige gelukkigen grepen meteen de gelegenheid aan hun plekje af te staan aan de hoogste bieder op Marktplaats. We zien fikse woekerprijzen.

Er zijn twee types aanbieders: zij die de koper laten bieden, en zij die een vast bedrag rekenen. Bij de tickets uit de Silver-categorie lijkt de consensus op zo’n 600 euro per kaartje te liggen (officiële prijs: 284/316 euro). Een andere aanbieder heeft 6 kaarten voor de Main Straight bemachtigd: hij wil ze wel kwijt voor 900 euro per stuk (officiële prijs: 448 euro). Weer een ander heeft twee vrienden die stomtoevallig net dan op wereldreis gaan, en laat iemand anders ze daarom overnemen. 

Hoe hard het gaat op de zwarte markt? Daar kunnen we helaas de vinger niet achter krijgen, maar je moet er wat voor over hebben om Max Verstappen live te zien, en wanneer je achter het net hebt gevist bij de verdeling… Het gaat in ieder geval flink druk worden in de trein naar Zandvoort.

van Autobahn Atom Feed https://ift.tt/2YmkM39
via IFTTT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.