Max Verstappen start vandaag vanaf de vierde plek, achter Valtteri Bottas, Lewis Hamilton en Charles Leclerc. Kan hij zijn wereldprestatie van Oostenrijk herhalen? We schakelen live over naar Silverstone.

LIVESTREAMS

Ze starten om 15:10 uur met het racespektakel in de in het Engelse Silverstone. Live meekijken kan op Ziggo Sport en Sky Sports. Voor rondetijdenanalyses, video’s, gifjes en al het andere dat niet op uw Tweede Scherm mag ontbreken volgt u @AutobahnEU op Twitter (of refresh de pagina eindeloos en kijk hieronder live mee). HUP KEVIN!

Check nog even de Autobahn F1 Show vanaf Zandvoort

Video

van Autobahn Atom Feed https://ift.tt/2XLu7Cb
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.