Damen en heren racefanaten, we gaan rijden op Zandvoort! Zodadelijk gaat de eerste sprint race van de Blancpain Series van start, met in het veld onder andere de #55 Audi R8 van Steijn Schothorst en zijn kompanen. Klik door voor de livestream.

De Blancpain Series 2019 is aanbeland bij ronde 6, en dit weekend gaan we de duinen in, bij Zandvoort. Een thuisrace dus voor de helft van ons presenteerduo Syl & Steijn. Het is dit keer een Sprintrace: vandaag – over een half uur – gaat race 1 van start, morgen is race 2 (tijdsschema). Wilt u morgen nog iets van het spektakel meepakken, dan zijn HIER kaartjes te verkrijgen. Hup Steijn!

Oh, en vergeet natuurlijk niet de Autobahn F1 Show te kijken. 

Video

van Autobahn Atom Feed https://ift.tt/2SfRjCh
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.