De Formule E is ook in seizoen 2019-20 gegarandeerd van Nederlandse inbreng: Audi-coureur Robin Frijns plakt er nog een jaartje aan vast, en rijdt volgend jaar zijn vierde Formule E-seizoen.

De 27-jarige Limburger – in dienst van Envision Virgin Racing – is op weg met zijn beste seizoen ooit in de Formule E. Door drie tegenvallende puntloze resultaten in de races na zijn knappe overwinning in Parijs is de kans op de titel verkeken, maar Frijns staat nog wel zesde in het klassement, op slechts zes punten van de nummer 3.

Frijns – geheel terzijde – heeft momenteel precies evenveel starts in de Formule E als in de Blancpain Series (kaarten voor komend weekend in Zandvoort): 33 stuks. Na het volgende weekend gaat die vlieger niet meer op, want waar de Blancpain op Zandvoort rijdt, zit Frijns in New York voor de laatste twee rondes van de kalender. Daarna mag hij in november 2019 weer in Saoedi-Arabië aantreden, voor de start van het nieuwe Formule E-seizoen.

van Autobahn Atom Feed https://ift.tt/2YEQ56g
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.