Wat kinderachtig, something something… Nee, maar serieus: de uitslag van deze stemming zal helemaal niemand – behalve een paar PVV'ers misschien – verbazen.

Onder het mom ‘headlines pakken doe je zo’ bracht PVV-Kamerlid Roy van Aalst eerder deze maand het lumineuze idee om tijdens de GP van Nederland – volgend jaar op Zandvoort – de in de ban gedane pitspoes/grid girl/grid babe te herinvoeren. Nu zijn wij de laatsten om te ontkennen dat we liever een paar knappe vrouwen zien dan een club kleine kinderen, maar afgezien van de Stichting Martijn zal hier een vrij brede consensus over bestaan.

Hoe dan ook, het voorstel was bij voorbaat kansloos. Hoewel, de Partij voor de Vrijheid kreeg steun van VVD, FvD, en de hitsige Ottomanen van DENK (LOL), maar dit is bij lange na niet genoeg voor een meerderheid. Kortom: Royke en zijn idee hebben het niet gered. Maar hij heeft wel mooi zijn 15 minutes of fame gehad, en dat is ook wat waard.

Laten we afsluiten met een zinsnede uit de motie, en u mag deze HIER op authenticiteit controleren, het staat er echt. De indiener spreekt overduidelijk de taal van de gewone man. Hoezo, kloof tussen polletiek en burger??

van mening dat: 

van Autobahn Atom Feed https://ift.tt/2X0lajb
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.