Omdat er een enorme stormloop op de kaartjes voor de treugkeer van de Formule 1 naar Nederland wordt verwacht gaan de kaartjes via een lotingssysteem de markt op. Daarvoor kun je je nu al registreren. 

In 2020 is het eindelijk zo ver: Max Verstappen en zijn negentien Formule 1-collega’s komen naar Nederland voor een Grand Prix. Het is een festijn waarvoor je uiteraard kaartjes moet kopen en om ervoor te zorgen dat de verkoop eerlijk gaat, is er een lotingssysteem bedacht. Hiervoor moet je je van tevoren inschrijven en het inschrijfsysteem is zojuist online gegaan, dus om vooraan in de rij te staan moet je nu snel handelen. 

Als je achter het net voor de kaartjes vist is er overigens geen man overboord: Ziggo heeft al aangekondigd dat zij de race gratis op het open kanaal zullen uitzenden. 

De registratiesite vind je hier.

van Autobahn Atom Feed http://bit.ly/2MeDxka
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.