Als de F1 volgend jaar voor het eerst in 35 jaar weer Zandvoort aandoet, kan elke Nederlander met een TV de Grote Prijs volgen. Ziggo is namelijk zo schappelijk om de race op zijn niet-gecodeerde kanaal uit te zenden.

Voor die-hard Formule 1- en Max Verstappen-fan is er maar een manier om de Dutch GP te volgen: door af te reizen naar Zandvoort zelf. De meeste Nederlanders echter zullen de verrichtingen van de coureurs gewoon vanaf hun bank volgen, dat is minder druk en bovendien overzichtelijker. Speciaal voor hen haalt Ziggo, sinds 2013 exclusief rechtenhebber in Nederland, de race eenmalig van achter de decoder. Op deze manier kunnen ook niet-abonnees naar de race op Circuitpark Zandvoort kijken.

Ziggo licht het cadeautje aan de fans toe bij monde van sportdirecteur Will Moerer: “De populariteit van de Formule 1 in Nederland is groter dan ooit. Dit zien we ook terug in het de recordaantallen kijkers op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal op TV en via de ZiggoGo app. Met de komst van de Grand Prix naar Zandvoort komt de wereld van de F1 nog dichterbij. Heel Nederland leeft nu al massaal mee. En daarom willen wij het F1 Dutch GP-raceweekend Zandvoort gratis uitzenden voor heel Nederland. Want van zo’n uniek Nederlands event moet iedereen kunnen genieten.

van Autobahn Atom Feed http://bit.ly/2M8AOc7
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.