De spectaculairste crash van de Jumbo Racedagen kwam voor rekening van actrice Romy Monteiro. Na de klapper werd ze per spoedtransport in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Naast Max Verstappen en Pierre Gasly is er jaarlijks een ander belangrijk onderdeel van de Jumbo Racedagen: de Ladies GT. De supermarktketen heeft een stel boodschappenwagentjes tot racewagen geprepareerd en enkele vrouwelijke BN’ers opgeleid tot racecoureur. Racegek en Jumbobaas Frits van Eerd wil zo de racesport opentrekken en ook meer vrouwen binnenhalen. De combinatie van Toyota Aygo’s, Peugeots 108 en Citroëns C1 met daarin een BN-ster zorgt vaak voor leuke races (met wat mooie klappers). 

Dit weekend ging het echter wat erg mis met Romy Monteiro. Ze reed in de Arie Luyendijkbocht tegelijk met Mylène Groen van de baan. Monteiro ramde met een gangetje van 120 kilometer per uur de vangrail in, ambulancebroeders waren vervolgens ruim een kwartier bezig om haar uit het voertuig te krijgen. 

Gelukkig liep het allemaal goed af. Romy stuurde alweer een berichtje dat ze met haar vriend op de bank ligt.

Social

van Autobahn Atom Feed http://bit.ly/2HCniYF
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.