Het feit dat Max Verstappen in het klassement voor de beide rijders van Ferrari staat, duidt erop dat het team beter dan verwachting presteert. Ze staan op een plek waar ze normaal gesproken niet thuishoren. 

Met Mercedes dit jaar ongenaakbaar vooraan is het een wonder dat Max Verstappen derde staat in het coureurskampioenschap. Volgens verwachting zou op die plaats een van de Ferrari-rijders moeten staan. De stal uit Italië staat immers zelf ook tweede in het constructeurskampioenschap. 

De ups en downs die Sebastian Vettel de afgelopen maanden heeft gekend, zijn echter maximaal benut door Max Verstappen. De Nederlander en zijn team doen hun uiterste best om zo goed mogelijk te presteren met de middelen die ze hebben. “We zijn tot nu toe tevreden met onze resultaten,” aldus Verstappen.

Volgens de Limburger is het doel nu om Ferrari voorbij te streven en het tweede team te worden. Dat houdt wel in dat Red Bull Racing zijn eigen doelen wat moet bijstellen. De dominantie van Mercedes kan ertoe leiden dat een overwinning helemaal onmogelijk wordt in dit seizoen. Desondanks zou Verstappen tevreden zijn met een derde plaats in het eindklassement. Tegen Motorsport vertelt hij dat hij uiteraard liever hoger eindigt, maar dat het soms moeilijk is om beter te zijn gegeven de omstandigheden: “ALls je zeker weet dat jij je resultaten hebt gemaximeerd, moet je daar toch tevreden mee zijn.”

van Autobahn Atom Feed http://bit.ly/2w5VdUj
via IFTTT

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.