Dit jaar hoeven we nog geen Formule 1-race te verwachten op het circuit van Zandvoort, maar toch komt Max Verstappen weer langs in zijn Red Bull-bolide. Tijdens de Jumbo Racedagen laat de Limburger weer zien waar hij goed in is.

Het is nog een jaar wachten tot Nederland mag genieten van een Formule 1-race op eigen bodem. Gelukkig betekent dat niet dat er het hele jaar niets gebeurt op Zandvoort. Zo is het circuit ook dit jaar weer de aangewezen lokatie  de Jumbo Racedagen waarop Max Verstappen ook aanwezig is en vermoedelijk weer wat rubber gaat oproken. 

Max zal op 18 en 19 mei optreden. Wil je daarbij zijn dan kun je vanaf morgen om 10:33 (Ha! Grappig!) kaarten bestellen. Echte Nederlanders wachten natuurlijk nog even totdat de gratis duinkaarten door de supermarktketen uitgedeeld worden. 

Dit jaar gebeurt er natuurlijk veel meer op het stuk asfalt in de Noord-Hollandse duinen. Hieronder vindt u een overzicht met alle geplande evenementen. 

van Autobahn Atom Feed http://bit.ly/2G9Z7Cz
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.